Werken Leopoldwal en Neremweg

Enige tijd geleden werden de stoepen en de hoofdweg vernieuwd, behalve het gedeelte aan de bovenkant van de middeleeuwse wallen en Neremweg (huisnummers 1-3). Wij wensen verder te gaan met de volledige afwerking van het project.

 

In de week van 8 februari 2016 zal aannemer Crommen uit Hoeselt starten met de eerste fase van de werken waarbij de stoepen worden aangelegd. Vermoedelijk zullen deze werken 15 werkdagen duren.

(Klik hier voor foto's.)

 

In de tweede fase zal aannemer Hoogmartens uit Opglabbeek de weg in asfalt vernieuwen aan de bovenkant van de middeleeuwse wallen grenzend aan de woningen. Deze tweede fase is voorzien voor de periode tussen 1 april en 31 mei 2016.

 

Om de wekelijkse ophaling van het huisafval, PMD, GFT, karton en papier vlot te laten verlopen, willen wij u vragen om tijdens de werken uw vuilnis op locatie op onderstaande foto te plaatsen op donderdagavond.

 

Werken brengen altijd enige hinder met zich mee. De aannemer doet zijn uiterste best om alles vlot te laten verlopen. Woningen blijven steeds toegankelijk voor voetgangers. Tijdens de werkuren is de straat weliswaar enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Na de werkuren wordt de straat terug opengesteld voor alle verkeer. U vindt hieronder ook alle nuttige gegevens en telefoonnummers. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

Stad Tongeren – technische directie:
projectverantwoordelijke:
Marc Vandormael
[e] marc.vandormael@stadtongeren.be

 

aannemer: Crommen
Filip Lismont
[t] 089 51 40 21
[e] info@crommen.info

 

werfopvolging:
Mario Hoste
[t] 012 80 00 08
[e] mario.hoste@stadtongeren.be

 

aannemer: Hoogmartens
Bart Soors
[t] 089 81 02 30
[e] info@hoogmartens.be

 

Schepen van Openbare Werken:
An Christiaens
[t] 012 80 02 98
[e] an.christiaens@stadtongeren.be

 

 

 

Verzamelplaats vuilnis tijdens werken Leopoldwal

 

 

 

 

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley