Nieuwsberichten 2018

 • Johnny en Linda winnen elk 500 euro met ambi.pas
  Linda Mulleners
  Johnny Stassen uit Sluizen en Linda Mulleners uit Rutten winnen als vierde en vijfde een 'Winterbudget met de ambi.pas'. Zij winnen elk 5.000 punten of 500 euro dankzij hun aankoop bij 'Electro Point', 18de Oogstwal en 'Hairpoint Niki', Sint-Maternuswal te Tongeren.
 • Jean-Marie Nys wint 500 euro met ambi.pas
  Jean-Marie Nys
  Jean-Marie Nys wint als eerste een 'Driekoningenbudget met de ambi.pas'. Hij wint elk 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij brasserie 'Esquina', Maastrichterstraat te Tongeren.
 • Euro-Children zoekt gastgezinnen
  Euro-children
  Euro-Children zoekt Vlaamse gastgezinnen voor kinderen uit probleemgebieden in Europa. Dit jaar worden er 25 kinderen verwacht waarvan 15 jongens en meisjes tussen 8 en 12 jaar voor de eerste maal in Vlaanderen op vakantie komen. Van deze laaste zijn er 9 uit het zuidoosten van Wit-Rusland, ongeveer 100 km van Tsjernobyl, en 6 uit Kroatië en Bosnië & Herzegovina.
 • Krokuskriebels in het Teseum en het GRM
  krokuskriebels
  Op zoek naar een fijne uitstap met het hele gezin in de krokusvakantie? De ronddwalende geest van kanunnik Stefanus ontvangt families als eregasten en neemt ze mee op ontdekking naar de middeleeuwse rijkdom van het Teseum. Jong en oud maken op een speelse en prikkelende wijze kennis met de talrijke schitterende kunstobjecten en het eeuwenoude gebouw.

 • Gemma wint 500 euro met ambi.pas
  Gemma Piette
  Gemma Piette wint als tweede een 'Driekoningenbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij kledingzaak 'Gerry Weber', Maastrichterstraat te Tongeren.
 • Onderhoudssnoei laanbomen in Koninksem
  snoeien
  In Koninksem (woonwijk Binnenveld) krijgen de laanbomen (80 bomen) een onderhoudssnoei. De snoeiwerken starten in de week van 22 januari 2018 en worden uitgevoerd door de groenaannemer.

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley