MOMENT! 'Tijd voor Tongeren' is op zoek naar u

Bekijk zeker het promofilmpje via youtube.

 

MOMENT! Tijd voor Tongeren is een artistiek project in Tongeren dat zich focust op beginnende theatermakers, performers, architecten, panfluitisten en andere muzikanten, (break-)dansers, street artists, game-ontwerpers, tattoeëerders, field-recorders, acrobaten, bloggers, vloggers, sound wizards, kostuumontwerpers, filmmakers, fotografen, (beeldende) kunstenaars en andere creatieven die de confrontatie durven aangaan met het begrip ‘tijd’. Bij MOMENT! worden multidisciplinaire projecten en voorstellingen gecreëerd en getoond die zich op het raakvlak van podiumkunst, autonome kunst en vormgeving bevinden. Zo wil MOMENT! nieuwe, eigenzinnige vormen van podiumkunst stimuleren, aan een zo breed mogelijk publiek presenteren en makers met elkaar en met professionelen in interactie laten treden.
MOMENT! Zoekt beloftevolle projecten rond het thema ‘tijd’ om financieel, productioneel en inhoudelijk te ondersteunen.
Zoeken wij jouw project? Dan krijg jij van ons:
- Begeleiding van een externe, ervaren coach
- Tijd en ruimte om te werken van eind juni t.e.m. augustus 2017
- Overnachting als dat nodig is
- Productiebudget
- Speelplek en presentatie tijdens het festival MOMENT! van 11 t.e.m. 20 augustus (maar ook buiten die periode is er de mogelijkheid om de stad een creatieve invulling te geven.

Ben je een maker en geïnteresseerd?

Mail voor 26 februari 2017 jouw plan met cv op via MOMENT_2017@outlook.com

De eerste interne selectie (op basis van het ingestuurde materiaal) vindt plaats tijdens de laatste week van februari 2017. Begin maart ontvang je een mail met de boodschap of je al dan niet geselecteerd werd voor een gesprek dat plaatsvindt op 07 of 08 maart 2017. Houd deze twee dagen dus alvast vrij!

Contact:
Mona Vanschoenwinkel, MOMENT!, mona.vanschoenwinkel@stadtongeren.be , Tel. 0491 72 25 90

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley