Intussen op de Motten

Op dinsdag 9 januari starten de werken in de Looiersstraat. In een eerste fase wordt er gewerkt vanaf de Sint-Lutgartstraat tot de Jekerstraat. Parkeren doet u best op de parking van De Motten (langs Kastanjewal) en de Victor Lenaersdreef. De woningen binnen de werkzone blijven steeds te voet bereikbaar.

-bereikbaarheid woningen bewoners van Looiersstraat/Bulkerstraat/Jekerstraat/Luikerstraat/Krekelstraat/Sint-Jansstraat en Sint-Lutgartstraat

-huisaansluitingsfiche bewoners

 

Op vrijdag 12 januari (afhankelijk van de weersomstandigheden) starten de rioleringswerken in de Looiersstraat.

 

De Sint-Jansschool blijft steeds met de auto bereikbaar vanuit de Sint-Jansstraat. Er geldt eenrichtingsverkeer vanuit de Sint-Jansstraat naar de Victor Lenaersdreef/Kastanjewal. De Kastanjewal blijft open voor autoverkeer in twee rijrichtingen. De voetgangers tussen de parking aan de Kastanjewal/Victor Lenaersdreef en de school worden van het weg- en werfverkeer gescheiden door hekken.

-bereikbaarheid Sint-Jansschool

 

Rijrichtingen tijdens de werkuren (06.30 uur tot 17.00 uur):

plannetje werken Jeker 

 

Ter hoogte van de school SIBBO en de Jeugdherberg wordt de Jekerbak verder afgewerkt (constructie van de vloerbalken en de wanden), alsook de bouw van het pompstation, nabij de vroegere parking aan de Kastanjewal.

 

 

De werken aan het bufferbekken in Mal zijn opnieuw opgestart.

 

De aannemer doet al het mogelijke om de hinder tot een minimum te beperken door het inzetten van borstelzuigwagens om de straten moddervrij te maken.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de werken? Schrijf je dan  in voor de nieuwsbrief via jeker@stadtongeren.be

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley