Vrijwilliger bij de Zelfmoordlijn 1813, ook iets voor jou?

De Zelfmoordlijn 1813 wil nog meer oproepen beantwoorden!

 

De Zelfmoordlijn 1813 is er voor wie nood heeft aan een gesprek van mens tot mens, dat gesprek kan gaan over je eigen zelfmoordgedachten, maar evengoed kan je er terecht als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving die met dergelijke gedachten worstelt. Je kan de Zelfmoordlijn 1813 anoniem, gratis en 24/7 contacteren via telefoon, chat of e-mail.

 

Het voorbije jaar hebben ruim 130 vrijwilligers meer dan 18.000 oproepen aan de Zelfmoordlijn beantwoord. Ondanks dit recordaantal kunnen zij niet alle oproepen beantwoorden. Daarom blijft de Zelfmoordlijn op zoek gaan naar vrijwilligers met talent om met mensen in gesprek te gaan8 

 

Vrijwilliger bij de Zelfmoordlijn 1813, ook iets voor jou? Laat het ons zo snel mogelijk weten via cpz@preventiezelfdoding.be . Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en wie weet start jij binnenkort de basisopleiding tot beantwoorden van de Zelfmoordlijn 1813 via telefoon, chat of mail.

 

Meer info: www.zelfmoord1813.be

 

Omwille van de anonimiteit van de Zelfmoordlijn 1813 vragen we je om discreet om te gaan met je intentie om vrijwilliger te worden.

 

vrijwilligers zelfmoordgroep

Foto: Delphine Lebon


 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley