Veilig door de oudejaarsnacht, begin je feestje al op de bus

De Lijn legt extra bussen in om feestvierders veilig te verplaatsen tijdens de oudejaarsnacht. Dit is mogelijk door de financiële tussenkomst van de provincie Limburg en het stadsbestuur van Tongeren.

 

Het stadsbestuur werkt graag mee aan deze actie van De Lijn. Tongenaren kunnen zo veilig en gratis naar hun feestbestemming en terug naar huis.

 

U kunt uw gratis feestbiljet afhalen bij het onthaal van het Praetorium (Maastrichterstraat 10). Met het feestbiljet kun je op oudejaarsavond vanaf 18 uur tot en met 1 januari 2017 onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer (uitgezonderd de Limburgse snellijnen).

 

Het gratis feestbiljet is niet verkrijgbaar in de bus zelf, haal het dus tijdig af. Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 3 euro voor een feestbiljet. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig voor de feestbussen.


In Tongeren legt De Lijn deze feestbussen in:

·         407 Wellen – Tongeren

·         416 Genk – Hoeselt – Tongeren

·         422 Nerem - Tongeren - Widooie

·         423 ’s Herenelderen - Tongeren - Lauw

·         424 Diets-Heur - Tongeren- Overrepen

 

Meer info over de reisweg en dienstregeling van de feestbussen vind je op www.delijn.be/oudjaar. Je kunt ook contact opnemen met de medewerkers van De Lijn via 070 220 200 (0,30 euro/minuut).

oudejaarsnachtbussen 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley