Treinaanbod aangepast

Naar jaarlijkse gewoonte werd  het treinaanbod op zondag 11 december 2016 aangepast. De dienstregeling van sommige treinen is gewijzigd.

 

Meer info:

- website: detrein.be, met de reisplanner ontdekt u meteen de nieuwe dienstregeling, aansluitingen,... U kunt er ook uw persoonlijke dienstregelingsbrochures creëren en afdrukken.

- NMBS app: de mobiele applicatie geeft u alle informatie over de dienstregeling, waar en wanneer u maar wilt, en is compatibel met alle smartphones.

- Twitter & facebook: NMBS is 7/7 bereikbaar via Twitter en facebook op weekdagen van 06u00 tot 22u00 en tijdens het weekend van 08u00 tot 22u00.

- contact center: U kunt ons alle dagen bellen, van 07u00 tot 21u30, op 02 528 28 28. De medewerkers beantwoorden uw vragen over de dienstverlening.

- affiches en schermen in de stations en treinen: Vanaf 13 december worden er aangepast gele affiches geplaatst in de stations. Ook op de videoschermen krijgt u informatie over de nieuwe dienstregeling.

- NMBS-personeel: De medewerkers in de stations en in de treinen zijn, zoals steeds,beschikbaar om u te informeren en te begeleiden.

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley