Supra Delvigne wint Award 'Vriendelijkste Handelaar'

Jean Paul Delvigne van supra Delvigne in de Wijkstraat werd uitgeroepen tot 'vriendelijkste handelaar' van Tongeren. Jaarlijks reikt de organisatie Handelsgids.be deze award uit. Opmerkelijk is dat de klanten zelf beslissen wie deze prijs ontvangt.


De verkiezing van de vriendelijkste handelaar is een initiatief en organisatie van Handelsgids.be, een marketingtool die op verschillende manieren klanten aanbrengt voor lokale handelaars. Elke Tongerse handelaar kan gratis aanwezig zijn of adverteren op deze website: restaurants, hotels, loodgieters, kledingwinkels, kappers, bakkers,...

Handelsgids.be onderneemt verschillende acties om de lokale handelaars en KMO's te ondersteunen. Eén van deze acties is die van de 'Vriendelijkste Handelaar'. Tijdens de Lente-actie en de Eindejaarsactie wordt aan de klanten gevraagd om de handelaars te quoteren op hun vriendelijkheid. Wie de hoogste gemiddelde score heeft, wordt de vriendelijkste handelaar van zijn gemeente. Het zijn dus eigen klanten die de winnaar bepalen, wat toch heel belangrijk is.

 

In Tongeren kreeg Jean Paul Delvigne de meeste stemmen achter zijn naam. Naast de titel krijgt hij een waardebon van 500 euro aan extra's op www.handelsgids.be

Ook jij kan deelnemen aan de actie en uitgeroepen worden tot vriendelijkste handelaar van uw gemeente. via www.handelsgids.be/eindejaarsactie kan je gratis en geheel vrijblijvend inschrijven.

Foto: www.tongeren-vandaag.be

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley