Staking heeft impact op de afvalophaling in Tongeren

De staking van vandaag heeft ook gevolgen voor de ophaling van het afval in Tongeren. De ophaalwagens reden vanochtend niet overal uit waardoor een aantal ophaalrondes niet uitgevoerd worden. Daarnaast zal ook het ledigen van de containers voor hout en grof vuil op de recyclageparken vertraging oplopen. Limburg.net raadt ten sterkste aan om dit weekend geen hout of grof vuil naar het recyclagepark te brengen. Andere fracties kunnen wel gebracht worden. Limburg.net verontschuldigt zich voor het ongemak dat de staking met zich meebrengt.

De technische dienst van de stad Tongeren stelt alles in het werk om alvast de pmd-zakken op te halen in de volgende straten: Stationslaan, Ed. Jaminéstraat, Stationsplein, Hemelingenstraat, Maastrichterstraat, Sint-Truiderstraat, Grote Markt, Putstraat, Leopoldwal, Achttiende Oogstwal en Sint-Maternuswal.

 

Limburg.net vraagt de inwoners om hun gft-afval en de pmd-zakken in de overige straten terug binnen te halen en pas buiten te zetten op de dag van de inhaalronde:
- Het gft- afval wordt ingezameld op woensdag 12 oktober 2016.

- Het pmd- afval wordt ingezameld op vrijdag 14 oktober 2016.

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley