Spectaculaire Gladiator Run

Zondag 20 maart 2016 organiseert Gladiator Events een spectaculaire 'Gladiator Run' op de historische site Plinius. De stad Tongeren en het Gallo-Romeins Museum ondersteunen dit evenement.

 

De 'Gladiator Run' is een survival-run waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een hindernissenparcours moeten afleggen. Er is keuze uit twee parcours: één van 5 à 6 km met 15-20 hindernissen en één van 10 à 12 km met 30-40 hindernissen.

 

De deelnameprijs bedraagt 37,50 euro (5 à 6 km) en 47,50 euro (10 à 12 km). In ruil krijgt u een t-shirt, een aandenken, bevoorrading en een warme douche. Groepen vanaf tien deelnemers krijgen tien procent korting. Het evenement vindt plaats in het Pliniuspark. Hier wordt een stuk van het Colosseum nagebouwd: de start wordt gegeven in 'waves' van telkens 250 deelnemers. De eerste wave start om 11 uur. Nadien start er om het kwartier een nieuwe 'wave'.
Inschrijven via www.gladiatorrun.be

Meewerken aan de Gladiator Run?

De stad Tongeren is nog op zoek naar medewerkers die de Gladiator Run mee in goede banen willen leiden. Voelt u zich geroepen? Meldt u dan aan bij de sportdienst: sportdienst@stadtongeren.be


Gladiator run 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley