Lezing Manu Adriaens ‘Veel mannen hebben ondertitels nodig om vrouwen te begrijpen’

dinsdag 11 oktober 2016 om 20.00 uur in de bibliotheek

 

In tegenstelling tot wat de titel zou kunnen laten vermoeden, gaat het in deze voordracht niet in de eerste plaats over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Nee, de inhoud is veel rijker. Allerlei leuke thema’s van het dagelijkse leven passeren de revue. Manu Adriaens vertelt wat zijn ontmoetingen met bekende figuren hem hebben geleerd over het streven naar geluk. En hij geeft luchtige tips van zowel beroemde mannen als vrouwen uit binnen- en buitenland. Een sprankelende anekdotische causerie.

 

Over de spreker: Manu Adriaens werkt als journalist vooral voor de schrijvende pers. Hij publiceerde een dertigtal boeken over uiteenlopende onderwerpen. Zo schreef hij in opdracht van de VRT het jubileumboek Blijven kijken! naar aanleiding van 50 jaar Vlaamse televisie. Zijn meest recente boeken zijn Wijsheid maakt je jonger en Het kleine grootouderboek.

 

Deze lezing wordt georganiseerd i.s.m. Markant en Femma Nerem. Tickets kosten 5 euro (hapje en drankje inbegrepen) en kan je bekomen aan de balie van de bibliotheek.

 

Manu Adriaenssens 

 

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley