Kerst in De VELINX

Tijdens het kerstweekend verandert de VELINX in een kerstpaleis met pakjes, lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en onze hoofdschotel: theater voor jong en oud.
Een niet te missen spektakel voor de hele familie!

 

Familieweekend/kerst in de VELINX

Zaterdag 17 december 2016, 17.00 uur

EÉN BEEN/ÉÉN VLEUGEL (VANAF 7 JAAR) - PANTALONE

‘De Standvastige Tinnen Soldaat’ is één van de bekendste verhalen van Hans Christian Andersen. De reis van dit kleine stuk speelgoed is een trip in de fantasie van een meesterverteller. Een zoektocht naar liefde en geluk, een avontuurlijke reis in de lucht, in het water, in de aarde en in het vuur. De muziek van Edvard Grieg ondersteunt dit verhaal en opent nog meer deuren van verwondering. Dimitri Leue brengt deze woorden tot leven en doet de fantasie sprankelen en knetteren.

 

Familieweekend/kerst in de VELINX

Zondag 18 december 2016, 15.00 uur

BONTE NACHT (VANAF 4 JAAR) - TUNING PEOPLE/DE MAAN

Na ‘Tape voor Kleuters’ en ‘Leeghoofd’ creëert Tuning People ‘Bonte Nacht’ in coproductie met DE MAAN, een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters en families. ‘Bonte Nacht’ is een bewegend schilderij. Een topcast verheft vlekken maken tot kunst en maakt smossen tot een weldaad in een feestelijk universum geïnspireerd op de Art Brut, met infantiele dans, muzikale spetters en bonte kleuren.

 

Meer info: www.develinx.be

 

Kerst in de Velinx 


© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley