Do it for oxfam!

Zondagssporter of topatleet, verleg je grenzen en steun de projecten van Oxfam wereldwijd. Doe mee met vrienden, familie of collega's. De uitdagingen die Oxfam-Solidariteit voorstelt, slepen je mee in een buitengewoon solidair en sportief avontuur.

Oxfam Peacewalker - zaterdag 14 mei 2016
Maak kennis met Oxfam Peacewalker, de nieuwe sportieve en solidaire uitdaging van Oxfam. Deze pittige tocht van 42 kilometer op een historisch parcours loopt door de Westhoek. Overtuig drie dappere vrienden, collega's of familieleden en zamel minstens 750 euro in voor mensen in conflictgebieden wereldwijd. een mooi eerbetoon voor de vele burgers en soldaten die in deze streek het leven lieten na de Eerste Wereldoorlog.
http://www.oxfampeacewalker.be/

 

20 kilometer door Brussel - zondag 29 mei 2016
Loop je op 29 mei 2016 graag de 20 km door Brussel? Maak er dan zowel een sportieve als solidaire uitdaging van. Sluit je aan bij het team 'Oxfam Unlimited' en schenk je sponsorgeld (min. 75 euro) aan Oxfam.
www.oxfamsol.be/nl/20km

 

Oxfam Trailwalker - 27-28 augustus 2016
Voor wie niet terugschrikt voor een sportieve uitdaging en het hart op de juiste plaats draagt, is Oxfam Trailwalker dé kans op eeuwige roem. Oxfam Trailwalker vindt plaats in de Hoge Venen, een van de machtigste natuurgebieden van het land. Voor de negende editie is een volledig nieuw spectaculair parcours uitgestippeld. Elke team zamelt vooraf minstens 1.500 euro in. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: wij geven je tal van tips voor een geslaagde voorbereiding. Een enthousiaste schare supporters begeleidt je tijdens de tocht.

http://www.oxfamtrailwalker.be/

 

 

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley