Bibliotheekweek 8-16 oktober

Lezing Manu Adriaens 'Veel mannen hebben ondertitels nodig om vrouwen te begrijpen' - dinsdag 11 oktober om 20.00 uur in de bibliotheek.

 

In tegenstelling tot wat de titel zou kunnen laten vermoeden, gaat het in deze voordracht niet in de eerste plaats over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Neen, de inhoud is veel rijker. Allerlei leuke thema's van het dagelijkse leven passeren de revue.

Manu Adriaens vertelt wat zijn ontmoetingen met bekende figuren hem hebben geleerd voer het streven naar geluk. En hij geeft luchtige tips van zowel beroemde mannen als vrouwen uit binnen- en buitenland. Een sprankelende anekdotische causerie.

Manu Adriaens werkt als journalist vooral voor de schrijvende pers. Hij publiceerde een dertigtal boeken over uiteenlopende onderwerpen. Zo schreef hij in opdracht van de VRT het jubileumboek 'Blijven kijken!' naar aanleiding van 50 jaar Vlaamse televisie. Zijn meest recente boeken zijn 'Wijsheid maakt je jonger' en 'Het kleine grootouderboek.'

Deze lezing wordt georganiseerd i.s.m. Markant en Femma Nerem.
Tickets kosten 5 euro (hapje en drankje inbegrepen) en kan je bekomen aan de balie van de bibliotheek.

 


BIBLIOTHEEKWEEKCAMPAGNE IN HET TEKEN VAN DE DIGITALE WEEK


Dit jaar valt de bibliotheekcampagne samen met de Digitale Week. Daarom zullen we tijdens het Voorleesuurtje van zaterdag 8 oktober een aantal voorleesapps voor kleuters voorstellen, alsook onze collectie Fundels (interactieve prentenboeken voor 3 tot 7 jaar). Het Voorleesuurtje start om 10 uur, aansluitend wordt er zoals altijd samen geknutseld.

Uiteraard voorzien we op 8 oktober zoals elk jaar ook in een verwenmoment voor onze biblioltheekklanten!

Voor meer info over onze activiteiten: tongeren.bibliotheek.be


Bibliotheek Tongeren - Dijk 111 b1 3700 Tongeren - 012 800 060

digitale week 


 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley