Word jij het nieuwe gezicht van Tongeren?

Wie kan de stad beter promoten dan de eigen inwoners? De stad Tongeren is daarom op zoek naar ambassadeurs. Wil u graag het gezicht van Tongeren worden? Kom dan naar onze fotoshoot op 29 augustus, van 10.30 uur tot 16 uur.

 

De Tongerse fotografen Jos Molenaers en Stefan Matthijsens verlenen hun medewerking aan dit nieuwe project. Vanaf 10 juli opent er op de hoek van de Kloosterstraat een Pop-up Cultuurforum. Hier kan u mee dromen over het Tongeren van morgen. Deze pop-up is meteen ook het decor voor onze fotoshoot. Bent u van Tongeren of heeft u een band met Tongeren, schrijf dan zeker in voor één van beide data. Jos Molenaers en Stefan Matthijsens maken van iedereen portretfoto's. Na afloop wordt er een selectie gemaakt van een aantal Tongerse gezichten. Deze zal u voortaan tegenkomen in al onze advertenties en op de website.

 

Uw favoriete plekje
De website van Tongeren ondergaat binnenkort een facelift. Ook hier zullen de Tongerse Ambassadeurs opgenomen worden. Zij vertellen de bezoekers wat hun favoriete plekje in Tongeren is. Zo maakt de toerist niet alleen kennis met ons cultureel patrimonium maar maken ze ook kennis met de Tongenaren.

Inschrijven voor de fotosessie kan via www.tongeren.be/ambassadeur of via info@stadtongeren.be (vergeet niet uw naam, voornaam en contactgegevens te vermelden én de datum die voor u past). Elke deelnemer ontvangt een geschenkje.

 

fotosessie - aangepast

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley