Werken in uitvoering

Kremersstraat

In de week van 10 augustus 2015 zijn er werkzaamheden gestart in de Kremersstraat. Er komen nieuwe stoepen in betonstraatstenen en nieuwe kantstroken met borduren. De werken worden uitgevoerd door aannemer Crommen uit Hoeselt. In opdracht van Infrax zal er ook een gasuitbreiding en ondergrondse elektriciteitsleidingen voor verlichting worden aangelegd tussen de huisnummers 4 en 92.

 

Werken brengen altijd enige hinder met zich mee. De aannemer doet zijn uiterste best om alles vlot te laten verlopen. Woningen blijven steeds toegankelijk voor voetgangers. Tijdens de werkuren zal er hinder zijn voor het verkeer. U vindt in deze brief ook alle nuttige gegevens en telefoonnummers. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

Stoep in betonklinkers t.h.v. Aniciuspark
Op dinsdag 11 augustus 2015 is een aannemer gestart met de aanleg van een stoep in betonklinkers t.h.v. het Aniciuspark aan de Elfde Novemberwal. Deze werken kaderen in het gemeentelijk stoepenplan.

 

De totale oppervlakte bedraagt 600m². Deze aanleg kost 51.000 euro en zal 4 weken duren.

 

Dit is de tweede fase voor het Aniciuspark. In een eerste fase werden de wandelpaadjes aangepakt, er werden paaltjes geplaatst om het wildparkeren aan te pakken en er werd gezorgd voor betonnen zitelementen.

 

 

projectverantwoordelijke:
Marc Vandormael
[e] marc.vandormael@stadtongeren.be

 

 

 

Schepen van Openbare Werken:
An Christiaens
[t] 012 80 02 98
[e] an.christiaens@stadtongeren.be

 

werfopvolging:
Mario Hoste
[t] 012 80 00 08
[e] mario.hoste@stadtongeren.be

 

Aannemer: Crommen
Roger Driesmans
[t] 089 51 40 21
[e] info@crommen.be

 

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley