Werken Hemelingenstraat

Maandag 2/11/15 starten er werken in de Hemelingenstraat: Hierbij zullen de verzakkingen in de bestrating (kasseien) hersteld worden en zal de voegvulling in de bestrating plaatselijk vervangen worden. De vermoedelijke einddatum is 20 november. De periode en timing van de werken is in overleg gebeurd met de handelaars van de Hemelingenstraat.

 

Werken brengen altijd enige hinder met zich mee. De aannemers doen hun uiterste best om alles vlot te laten verlopen.

 

Momenteel zijn de Tieckenstraat en de Hemelingenstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alle woningen en handelszaken blijven wel te voet bereikbaar. Garagehouders kunnen een tijdelijke parkeerkaart aanvragen bij de dienst mobiliteit in het AC Praetorium (2de verdieping). Handelaars en bewoners van de Hemelingenstraat kunnen goederen laden en lossen via de kleine Hemelingenstraat (in en uit via Hasseltsepoort).

 

De bereikbaarheid van de Maastrichterstraat wordt verzekerd door de rijrichting gedurende gedurende deze werken om te draaien: u rijdt de Maastrichterstraat dus in via Veemarkt en Hospitaalplein. Alle parkeerplaatsen en laad- en loszones in de Maastrichterstraat blijven blijkbaar.

 

Belangrijk:

- Tijdens de donderdagmarkt zal er geen doorgang mogelijk zijn in de Maastrichterstraat.

- Tijdens de antiekmarkt wordt de bereikbaarheid van de Maastrichterstraat verzekerd via de Kielenstraat.

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley