Verdien punten met overschot bordeaux huisvuilzakken

Heeft u nog huisvuilzakken over? Schitterend! Dan heeft u goed gesorteerd. We ruilen uw overschot van 1 volledige grote rol of 2 volledige kleine rollen om voor punten in uw e-portemonnee.

 

E-portemonnee-punten? Dat is een spaar- en beloningssysteem dat u beloont voor duurzaam en milieuvriendelijk gedrag. U spaart elektronische punten die u kan inruilen via http://www.e-portemonnee.be/.

 

Hoe ruil ik de huisvuilzakken in voor punten?

- Uw rol huisvuilzakken (volledig met band) wordt, van 7 tot en met 13 mei en van 8 tot en met 12 juni 2015, tijdens de kantooruren in het AC Praetorium tegen punten ingewisseld. We registreren u via uw elektronische identiteitskaart en de e-portemonneepunten worden toegevoegd op http://www.e-portemonnee.be/ . Bij een volgend bezoek kunt u inloggen met uw e-mail en wachtwoord. Inruilen van de punten kan jammer genoeg niet onmiddellijk omdat sommige zaken, zoals de kippenbon en het filmticket, moeten worden besteld via de website.

- Na registratie op http://www.e-portemonnee.be/  kunt u thuis uw puntensaldo raadplegen en punten omruilen voor een bon voor een kip, een filmticket, een cadeaubon, een picknickmand, waterklok of nog wat anders.

 

Hoeveel punten ontvangt u?

•        - 1 grote rol: 1.250 e-portemonneepunten

•        - 1 kleine rol: 625 e-portemonneepunten (maximaal 2 kleine rollen)

 

Meer info via de milieudienst: 012 80 01 52 of via

e-portemonnee@stadtongeren.be 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley