Tongeren richt ‘Begeleidingscel Ondernemen’ op

Tongeren richt een ‘Begeleidingscel Ondernemen’ op. Hierdoor krijgen potentiële investeerders een uniek aanspreekpunt en worden zowel kleine middenstandsconcepten als grote investeringsdossiers professioneel en snel behandeld.

Wie in Tongeren een initiatief in de industrie en/of handel overweegt, heeft weldra één aanspreekpunt die het dossier verder behandelt. Alle betrokken partijen worden uitgenodigd om het dossier grondig en gezamenlijk te bespreken. Zo wordt alle expertise samengebracht, waardoor er snel op de bal gespeeld kan worden.

 

Onze stad schept hiermee bovendien een gunstig klimaat voor startende ondernemers. Nog te vaak worden potentiële investeerders door diverse diensten (Ruimtelijke Ordening, Lokale Economie, Milieudienst,…) apart ontvangen. Met de oprichting van een ‘Begeleidingscel Ondernemen’ zorgen we ervoor dat het eerste, belangrijke contact met zowel kleine investeerders voor middenstandsconcepten als grotere investeerders, die interesse tonen om zich op onze industrieterreinen te vestigen, geprofessionaliseerd wordt.

 

Luc Duyssens, projectmanager voor de stad Tongeren is het aanspreekpunt van de Begeleidingscel Ondernemen.

Meer info: tel. 012 800 213, luc.duyssens@stadtongeren.be

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley