Tongeren en Sint-Truiden promoten samen Haspengouw

Toerisme Tongeren (oudste stad van België) en toerisme Sint-Truiden (grootste monumentenstad van Limburg) promoten samen Haspengouw.

Het doel is beide steden op de Euregionale toeristische kaart plaatsen als dé ideale bestemming voor een kort meerdaags verblijf. Toerisme Tongeren en Toerisme Sint-Truiden spelen in het zuidelijk deel van Haspengouw een prominente rol in het toeristisch onthaal. Beide kantoren zijn door Toerisme Limburg erkend als Toeristisch Onthaal Limburg: een 'TOL'-kantoor is een regionaal onthaalcentrum dat naast informatie over de eigen stad ook informatie van de regio en de provincie aanbiedt en dit in samenwerking met de lokale toeristische ondernemers.

Samen ontwikkelden we een vakantiebox: 'Van Sint-Truiden naar Tongeren en vice-versa'. In deze box zitten: kaarten, gidsen, tickets en een flesje jenever om beide steden in een handomdraai te bezoeken. Als je al deze items afzonderlijk koopt spendeer je al snel 40 euro. Maar als je de box koopt, krijg je 50% korting.

 

Meer info: http://www.vakantieinhaspengouw.be/

 

Tongeren en Sint-Truiden

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley