SOS-polsbandjes voor een zorgeloze uitstap

Het mooie weer en de vakantie staan weer voor de deur. De tijd voor uitstapjes is aangebroken en dat betekent drukte! Uw grootste nachtmerrie als ouder is dat u uw kind op een onbewaakt moment uit het oog verliest. SOS-polsbandjes nemen de zorgen van ouders weg: mochten kinderen kwijtraken, dan kunnen andere mensen contact met de ouders opnemen en zijn de kinderen snel weer terecht.

 

De Tongerse gemeenschapswacht deelt de volgende maanden gratis SOS-polsbandjes uit op speelterreinen en tijdens evenementen. Op de polsbandjes noteert u - met een gewone pen - de nodige identificatie- en contactgegevens. Er is ook ruimte voorzien voor informatie over allergieën of andere belangrijke gegevens. De bandjes zijn herbruikbaar en kinderhanden krijgen ze niet open. Bovendien zijn ze soepel, anti-allergeen, waterbestendig en supercool.


Ook voor de hulpdiensten is het erg handig als ze snel een telefoonnummer terugvinden. Handig voor uitstapjes naar de dierentuin, de speeltuin, het pretpark of voor op de camping. Een geruststellende gedachte voor iedere ouder!

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley