Orkest van de Koninklijke Nederlandse Luchtmacht presenteert 'Children of the World'

Traditiegetrouw zullen de Nederlandse militairen van het NATO Programming Centre een relatieconcert verzorgen in de VELINX en dit op maandag 5 oktober 2015 om 20u00.

 

Het is intussen een traditie geworden dat we het Orkest van Koninklijke Nederlandse Luchtmacht te gast hebben in onze stad en het belooft een uitzonderlijke avond te worden. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht heeft het prachtige concert 'Children of the World' gemaakt in samenwerking met WAR child, een hulporganisatie voor kinderen in oorlogsgebieden.

Dirigent majoor Jos Pommer en zijn 48-koppig orkest neemt u muzikaal mee in de wereld van het kind om vervolgens in te zoomen op het individuele oorlogskind. 'Samen halen we de oorlog uit een kind'. Tijdens deze indrukwekkend show spelen het orkest en haar vocalisten nummers van ondermeer Stevie Wonder, Michael Jackson, The Script, Disney, Katy Perry en nog zoveel meer. Speciaal gecomponeerde arrangementen en filmbeelden achter het orkest zorgen ervoor dat u emotioneel wordt meegenomen in de muziek.

 

Kaarten, prijs 10 euro:  de VELINX, Dijk 111, tel. 012 80 00 40 of online http://www.develinx.be/

 

De opbrengst wordt ook dit jaar weer geschonken aan een sociaal project, namelijk het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren.

 

NATO concert

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley