Oproep: kandidaten voor uitbating horeca toeristisch paviljoen en openlucht zwembad Pliniuspark

NV Plinius zoekt kandidaten voor de uitbating van de horeca in het toeristisch paviljoen en het openlucht zwembad op het Pliniuspark te Tongeren. Voor de geïnteresseerden wordt er een informatiesessie met plaats bezoek georganiseerd op vrijdag 19 juni 2015 om 10u00 op de site, Fonteindreef 1 te 3700 Tongeren.

 

De NV Plinius, met als aandeelhouders de stad Tongeren en Toerisme Vlaanderen, heeft vorig jaar het Pliniuspark heraangelegd. Op de site zijn reeds gerealiseerd: een veilig, belevingsvol en recreatief park van ruim 10 ha met Pliniusbron en waterpartijen, een speeltuin, een evenementenweide, een verlichte Finse piste, een mobilhome parking en een ruime parking voor fietsen en personenwagens. Thans bouwt de NV Plinius op het park een toeristisch paviljoen en een verwarmd openlucht zwembad. Het Pliniuspark zal vanaf mei 2016 fungeren als toeristische en recreatieve toegangspoort tot de Gallo-romeinse, middeleeuwse en hedendaagse stad Tongeren en haar omgeving.

 

In het toeristisch paviljoen is een eigentijdse horeca-uitbating opgenomen die eveneens de bezoekers van het openlucht zwembad zal bedienen. NV Plinius wenst een externe, sterke en betrouwbare partner aan te trekken voor de uitbating van deze horeca.

 

Het Pliniuspark en in het bijzonder de evenementenweide van 2,5 ha, staat ter beschikking van derden, dus ook van de concessionaris, voor de organisatie van feesten, beurzen, bedrijfsevenementen, themadagen, sportmanifestaties, ontvangsten, teambuilding activiteiten, optredens,… Dergelijke activiteiten zijn

een belangrijke meerwaarde voor het park en versterken de aantrekkingskracht. Bovendien bieden zij bijkomende exploitatiemogelijkheden voor de concessionaris. De kandidaat-uitbaters worden uitgenodigd voorstellen ter zake in te dienen.


NV Plinius organiseert een informatiesessie met plaats bezoek op vrijdag 19 juni 2015 om 10u00 op de site, Fonteindreef 1 te 3700 Tongeren.


Tijdens deze informatiesessie zal bijkomende toelichting worden gegeven aangaande de ruimtelijke en inhoudelijke context en kunnen de geïnteresseerden vragen stellen.

 

Bijkomende informatie, documentatie en het gedetailleerde dossier met o.a. de toelaatbaarheidseisen, de beoordelingscriteria, de inhoud en de vorm van de offerte, de indiening van de offerte, de randvoorwaarden en de contractuele bepalingen worden opgevraagd op volgend adres:

 

NV Plinius

De heer Luc Duyssens

Muntstraat 25

B-3700   Tongeren

Telefoon: 012 800 213

Email: luc.duyssens@stadtongeren.be

 

Plinius 2

Plinius 3

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley