Nieuw cultuurseizoen met vriendenpas

De VELINX is helemaal klaar voor het nieuwe cultuurseizoen. Vanaf juni kunt u hiervoor al tickets bestellen. Volledig nieuw is de Vriendenpas, die de formule van abonnementen vervangt. De pas maakt de prijzen een stuk overzichtelijker en transparanter.

 

In het nieuwe seizoen kunt u Vriend van de VELINX worden. U geniet dan van heel wat voordelen, zoals een fikse korting bij de aankoop van tickets, ook voor familievoorstellingen en films. Hoe meer voorstellingen u kiest, hoe voordeliger uw Vriendenpas wordt. U kunt een Vriendenpas al terugverdienen als u tickets voor drie voorstellingen koopt. Bovendien zijn er onze Supervriendenkortingen. Dit zijn enkele voorstellingen die we warm aanbevelen en waarvoor u tot vijftig procent korting krijgt.

 

Tongerse Tickets

De succesvolle formule van de Tongerse tickets is uitgebreid. We selecteerden elke maand een voorstelling die een mooi, kwalitatief en representatief beeld schetst van de programmering van de VELINX. Als Tongenaar kunt u deze voorstellingen tegen het laagste tarief bijwonen, zonder dat u hiervoor een vriendenpas moet kopen.

 

Programma

Wat niet verandert is onze programmering: de lat ligt hoog, de drempel laag, kwaliteit staat voorop. Een tipje van de sluier? Xander De Rycke, Guido Belcanto, HETPALEIS, Maaike Cafmeyer, Kapitein Winokio, Michel Wuyts, Ensemble Leporello, de Roovers, Lieve Blancquaert, De Koe, Hans Liberg, Buurman, Channel Zero, Raf Walschaerts, Daan, Warre Borgmans, Kommil Foo, Walpurgis, Raf Verjans, Nigel Williams, Abattoir Fermé, Michael Van Peel, Radio Guga, Les Truttes, Saskia de Coster, Frascati Symphonic, Bruno Vanden Broecke en nog veel meer.

 

Ontdek alles over seizoen 2015-2016 op http://www.develinx.be/ of vraag onze gloednieuwe seizoensbrochure aan via tickets@develinx.be , op 012 80 00 40 of haal uw exemplaar op in de VELINX tijdens de openingsuren.


De ticketverkoop start voor Vrienden van de VELINX vanaf dinsdag 2 juni om 9.00 uur. We zijn die dag uitzonderlijk geopend tot 20.00 uur. Vanaf maandag 22 juni kunt u tickets zonder een Vriendenpas reserveren (ook via de website).

Word nu snel Vriend van de VELINX en maak kans op een exclusief ,de VELINX t-shirt’.

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley