Kopen in Tongeren = gratis parkeren

Goed nieuws voor ambi.pasgebruikers,vanaf vandaag (16 februari 2015) krijgen de gebruikers van de Tongerse pas bij elke aankoop een gratis parkeerticket voor één uur. De tickets zijn cumuleerbaar, een hele dag gratis ondergronds parkeren kan dus voortaan.

 

Deze actie krijgt de medewerking van Q-Park, die een gedeelte van de kostprijs van de tickets draagt, en zal zeker tot eind mei 2015 lopen.

 

Deelnemende handelaars kunnen vanaf nu ook een eigen spaarschema of eigen klantenkaart laten lopen over de ambi.pas. Met de ambi.punten krijgen klanten nog steeds kortingen in alle deelnemende winkels.

 

Intussen werden bijna 50.000 ambi.punten uitgedeeld. Maar gebruikers beseffen nog te weinig dat hun ambi.pas geld waard is. Zo is nog maar 35% van het totaal aantal gespaarde punten verzilverd. Punten die gespaard werden voor eind juni 2014 en nog niet verzilverd zijn, dreigen eind maart te vervallen. Daarom werd beslist om de geregistreerde punten die binnenkort vervallen om te zetten in ambi.cheques. Deze geschenkbonnen zijn geldig bij alle deelnemende handelaars.

 

Meer info over de ambi.pas? Klik hier.

 

ambi.pas - aangepast

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley