Jean-Louis Krawinckel wint als tweede een 'gouden paasei'

In maart staat de ambi.pasactie in het teken van Pasen. Elke week kunnen ambi.pasgebruikers het 'gouden paasei' winnen. Dit paasei is 1000 euro waard, oftewel 10.000 ambi.punten.

 

Jean-Louis Krawinckel (57) uit Nerem is de tweede weekwinnaar van maart. Hij won dankzij zijn aankopen bij Ben's Café (Grote Markt).
Sabine Deraedt uit Henis was de eerste weekwinnaar van maart. Zij won dankzij haar aankopen bij Huize Puck (Maastrichterstraat).

 

Ook de parkeeractie die midden februari van start ging blijft lopen. De klant krijgt bij elk gebruik van de ambi.pas een gratis parkeerticket van 1 uur ondergronds parkeren, zonder daarvoor punten te moeten verzilveren. Deze actie krijgt medewerking van Q-park, die een gedeelte van de kostprijs van de tickets draagt. De tickets zijn cumuleerbaar, een hele dag gratis ondergronds parkeren kan dus voortaan. Deze actie loopt nog tot eind juni.

 

Wil je meedoen? Registreer dan je Ambi.pas, winkel met je Ambi.pas en verzamel zo je winstkans bij elke aankoop die je doet!

 

Meer info: http://www.visittongeren.be/

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley