Intrede van Sinterklaas

Op zondag 8 november doet de Sint zijn intrede in Tongeren tijdens het Jet Shoppingweekend. De winkels zijn dan open van 13 tot 17u.

Maar Sinterklaas zorgt dit jaar in Tongeren ook voor een spetterend feest op woensdag 11 november 2015, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar! Enkele dagen na zijn Tongerse intrede vindt voor de eerste keer een gigantisch Sintfestijn plaats in de VELINX. Het wordt een onvergetelijke gebeurtenis voor de kinderen en de hele familie.


Deze heuglijke dag start met de lekkerste brunch in brasserie ‘Retro Velinx’. Sinterklaas en zijn pieten nemen er met veel plezier de animatie voor hun rekening. Knutselen, dansen, zingen, een springkasteel, je laten grimeren of een leuke tattoo laten zetten - het wordt super! En dan is er namiddag nog de spectaculaire Sinterklaasshow in de grote zaal van de VELINX. De pret kan gewoon niet op!


Dit zalige familie-evenement komt tot stand met de medewerking van de stad Tongeren, de plaatselijke handelaars, Retro Velinx en de animatoren van Kinder-pret, Feestfabriek Benny & Lenny en clown Titof.


Reservaties brunch en kaartenverkoop van de show in de Retro Velinx, meer info: http://www.sintfestijn.be/.  

 

 

Intrede van Sinterklaas

 

 

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley