Infosessie Commerciële Inspiratie

Op donderdag 24 september 2015 om 19u30 stellen de stad Tongeren en UNIZO-WES u het project Commerciële Inspiratie voor: een individueel inspiratietraject op maat van gevestigde deltailhandelaars, dienstverleners en horeca-uitbaters.

Het detailhandelslandschap evolueert snel. Internet is alomtegenwoordig. Consumentengedrag wijzigt en de technologie staat niet stil. Hoe ziet uw (fysieke) zaak eruit in 2025?

De stad Tongeren werkt mee aan de toekomst van uw zaak
We zitten middenin een retailrevolutie. De technologie verandert zienderogen, de impact van sociale media en e-commerce nemen toe. Ook de consument verandert. Hij wordt grijzer, koopt en vergelijkt online, is prijsbewuster en steeds meer een marketeer. Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om met deze uitdagingen om te gaan.

 

Om u te ondersteunen, lanceert de Vlaamse overheid in uitvoering van de startnota 'Winkelen in Vlaanderen' het project Commercië Inspiratie. Met dit project wil ze het ondernemerschap en het vernieuwingsgedrag van ondernemers stimuleren. Bijkomend werkt dit project kernversterkend.

 

Via een individueel inspiratieproject wordt u aangezet om na te denken over (de rol van) uw zaak in de toekomst. U krijgt een persoonlijke coach toegewezen die wordt bijgestaan door een team van experten. Geïnspireerd door de trends die de detailhandel beïnvloeden, worden vernieuwende acties op maat van uw zaak uitgewerkt. Op het einde van het traject ontvangt u een inspiratierapport dat u helpt om ook in de toekomst dit proces te herhalen.

 

De stad Tongeren, UNIZO en wes research & strategy richten zich bij de uitvoering van het project Commerciële Inspiratie in eerste instantie tot gevestigde detailhandelaars, horeca-uitbaters en dienstverleners uit de handelskernen van de stad.

Waar?
Ambiorixzaal van het AC Praetorium, Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren.

Meer info en inschrijvingen: http://www.commercieleinspiratie.be/   

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley