Happy Eco Baby blijft in Tongeren

In 2011 organiseerde de stad Tongeren samen met de Verenigde Handelaars voor de eerste keer de wedstrijd ‘Win je winkel’ om het ondernemerschap in Tongeren te promoten. Toen werden Dimitri Blocken en Judith Ribbens gekozen als winnaar. Hun Chocolato is vandaag nog steeds gevestigd in de Maastrichterstraat.

 

In 2014 werd de wedstrijd opnieuw uitgeschreven. Vicky Jossa kwam met het meest originele idee. Met haar Happy Eco Baby, een speciaalzaak in ecologische babyproducten, wist ze een nieuw publiek aan te spreken.

 

Bezige bij Vicky Jossa zit nog boordevol ideeën en heeft een contract getekend om haar winkel verder uit te baten in Tongeren.  De volgende maanden wil ze workshops organiseren rond gezond eten vanaf 6 maanden, baby- en kindermassage. Daarnaast start ze een proefproject in enkele scholen rond kindermassage en meditatie. Bovendien volgt Vicky momenteel een opleiding tot bevallingscoach en heeft ze de opleiding tot borstvoedingsconsulente met succes afgerond. Binnenkort start Vicky ook met eventplanning (doopfeesten, babyborrels en babyshowers). De nieuwe website http://www.happybabyenco.eu/ staat weldra online.

 

Happy Eco-baby (tongeren-vandaag)

Foto: www.tongeren-vandaag.be

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley