Gezocht: Tongerse kunstenaars en muzikaal talent

GEZOCHT: TONGERSE KUNSTENAARS

Op 11 juli, de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap , organiseert de Cultuurraad in de galerij van de VELINX een eendaagse tentoonstelling onder de titel 'Tongerse kunst in woord en beeld'. Alle Tongerse kunstenaars zowel professionelen als amateurs, krijgen de mogelijkheid om hun werk tentoon te stellen.

Wenst u deel te nemen, schrijf dan vlug in (vóór 30 april!) via de Cultuurraad (De VELINX, Dijk 111): 012 800 048 of cultuurdienst@stadtongeren.be Vergeet niet naast uw coördinaten (naam, adres, telefoon, gsm) te vermelden welke kunstvorm u beoefent: woordkunst, schilderkunst, fotografie, keramiek, sierkunst. Bij uw inschrijving voegt u een afbeelding en omschrijving van het werk. De inschrijvingen worden afgesloten op 30 april 2015.

Deelnamereglement

- De tentoonstelling  ‘Tongerse kunst in woord en beeld’ wordt in de VELINX georganiseerd door de Cultuurraad van Tongeren op 11 juli 2015 ter gelegenheid van de viering van de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap.

- Alleen professionele en amateurkunstenaars die in Tongeren wonen komen in aanmerking voor deelname aan de tentoonstelling.

- Uitoefening van kunstambachten tijdens de tentoonstelling komt niet in aanmerking voor deelname.

- Elke deelnemer kan één (1) werk tentoonstellen.  
- Woordkunst wordt ingekaderd gepresenteerd.
- Alle kaders moeten aan de achterkant voorzien zijn van een degelijk ophangsysteem en van de naam van het werk en de kunstenaar.
- Het bestuur van de Cultuurraad kan overgaan tot een gemotiveerde weigering van een werk.
- De deelnemers staan zelf in voor de verzekering van hun werk. In geen enkel geval kan de Cultuurraad, noch de Velinx of de stad Tongeren aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging of diefstal van een werk.

- De werken worden aangeleverd in de Velinx op zaterdag 11 juli 2015 tussen 09.00u en 10.00u en worden terug opgehaald op maandagvoormiddag 13 juli 2015 tussen 09.00u en 12.00u.


GEZOCHT: MUZIKAAL TALENT
De Cultuurraad organiseert in de VELINX ook op 11 juli een muzikale happening. De Tongerse muziekverenigingen en koren vormen voor deze gelegenheid een gelegenheidskoor en een gelegenheidsorkest.

In het gelegenheidskoor zijn alle Tongerse muziektalenten welkom. Zingt u graag en wil u dit gelegenheidskoor mee versterken? Laat  het zo snel mogelijk weten. Het is een unieke gelegenheid om uw stem aan uw stadsgenoten te laten horen. Hou er wel rekening mee dat aan het optreden op 11 juli een aantal repetities voorafgaan.

Wil u graag deelnemen, neem dan nu contact op met de Cultuurraad (De Velinx, Dijk 111): 012 800 048 of cultuurdienst@stadtongeren.be

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley