Fairtrade Tongeren op Werremesmèrt 2015

Werremesmèrt 2015, zondag 6 september 2015 van 9u tot 17u in de Wijkstraat tussen de brug van de Oudstrijdersstraat en de parking van Supra Delvigne.

De werremesmèrt wordt georganiseerd door een groepje vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om activiteiten te organiseren om geld in de lade te krijgen voor het realiseren van een mooie straatversiering tijdens de volgende Kroningsfeesten in 2016. Het belooft een 'speciale' editie te worden. De markt, waar tal van liefhebbers hun passie willen delen met het publiek en het terras, met een natje en een droogje, zal voor ieder in de smaak vallen. Ook dit jaar wordt er samengewerkt met de trekkersgroep Fairtrade Tongeren en worden er fairtradeproducten aangeboden op het terras. Ook Leefmilieu Tongeren is van de partij. Zij bieden zelfgemaakte vlierconfituur aan. Er staan ook heel wat lezingen op het programma.

 

Een mooi aanbod dus, naast de zelfgemaakte pannenkoeken, soep en andere lekkernijen kan je lekker kuieren langs de standen van hobbyisten, kleine zelfstandigen en mensen die  hun droom willen delen.

De markt ligt 500 meter van de Antiekmarkt.

 

Jij komt toch ook?

 

Werremesmèrt

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley