Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen - Gratis bouwadvies aan huis

Gaat u bouwen, verbouwen, renoveren of uw woning verbeteren? Wil u uw woon- en leefcomfort verhogen en tegelijk uw portemonnee sparen? Dan heeft Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen de oplossing. U krijgt gratis, objectief en onafhankelijk advies van een bouwspecialist die -bij renovatie- zelfs aan huis komt.

 

Er zijn drie adviesformules als u (ver)bouwplannen heeft.

1. Heeft u vragen over kleine werken - zoals dakisolatie en mogelijke premies - dan reserveert u een gratis Quickscan. Een adviseur geeft in max. 30 minuten heldere en concrete antwoorden op al uw vragen.

2. Gaat u grondig renoveren - dak, muren, ramen en misschien zelfs vloer aanpakken? Dan helpt de Huisdokter graag met raad en daad. Hij komt aan huis en bekijkt de woning en de manier waarop die op de meest rendabele manier kan worden gerenoveerd. Dit advies is gratis en duurt max. 2 uur.
3. Wie een nieuwbouw overweegt, doet er goed aan om voor de eerste pennentrek op een plan een Bouwadvies te reserveren. Een specialist screent uw wensen en geeft een schriftelijk advies om uw woning op tal van vlakken te optimaliseren. Een bouwadvies kost 75 euro.

 

Meer info: http://www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be/ of neem contact op met het stadsbestuur:

- Coördinator huisvesting: Marlies Janssen (012 800 187)
- Duurzaamheidsambtenaar: Nathalie Noens (012 800 152)

 

EHBDB

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley